HKWC-logo2019
Comfort World Cup

PONTOSÍTÁSOK

BÍRÁSKODÁS

A Magyar Kick-box Világkupán a bírói részvétel kizárólag meghívás alapján történik a Magyar Kick-box Szövetség által. A nem meghívott bírók kölségeit a Szervező Bizottságnak nem áll módjában megtérítenie. További információért a bíráskodással kapcsolatban Mr. Karl Wilsonnál (tatamis szabályrendszerek; karlwilson@gmail.com) és Mr. Yuriy Lakhtikovnál (ringes szabályrendszerek; juri@roverbalt.ee) lehet érdeklődni.

ORVOSI VIZSGÁLAT, WAKO FELELŐSSÉGI NYILATKOZAT & DOKUMENTUMOK

MINDEN VERSENYZŐNEK kötelező érvényes orvosi versenyezhet engedéllyel rendelkeznie a Magyar Kick-box Világkupa teljes idejére vonatkozóan.

Minden ringes szabályrendszerbe nevezett versenyzőnek át kell esnie a helyszíni regisztráció alkalmával egy átfogó orvosi vizsgálaton a verseny hivatalos orvosi stábja által, amely azonban nem mentesíti a versenyzőket az érvényes orvosi versenyezhet engedély megléte alól.

Amennyiben egy versenyző nem rendelkezik az említett engedéllyel a verseny teljes idejére, abban az esetben a verseny hivatalos orvosi stábjának kell egy orvosi vizsgálatot végeznie a versenyzőn eldöntve ezzel a versenyen való indulás alkalmasságát, mely vizsgálatnak a költségtérítése 50 EUR/versenyző.

Minden versenyzőnek rendelkeznie kell a szükséges egészségügyi felelősség biztosítással, mert az esetleges kórházi ellátásért fizetniük kell. Erről számlát kapnak és a számla összegét az otthoni biztosítójuk megtéríti számukra.

A sportolóknak az útlevelüket és a  biztosítási igazolásukat a verseny helyszínén mguknál kell tartaniuk.

Továbbá minden versenyzőnek kötelező kitöltenie a következő felelősségi nyilatkozatot és átadni azt a helyszíni regisztráció alkalmával.

ZÖLD ÖV ALATTI KATEGÓRIÁK

Minden zöld öv alatti kategóriában a fehér-, sárga-, illetve zöldövvel rendelkező versenyzők is regisztrálhatnak. A magasabb övfokozattal rendelkező versenyzők nem regisztrálhatnak a zöld öv alatti kategóriákba.

PÉNZDÍJAKHOZ KAPCSOLÓDÓ SZABÁLY

A péndíjak elnyerésének egyetlen megkötése, hogy az adott pénzdíjas kategóriában minimum 4 (négy) versenyző/csapat regisztráljon és versenyezzen az adott kategóriában.