HKWC-logo
Comfort World Cup

PONTOSÍTÁSOK

BÍRÁSKODÁS

A Magyar Kick-box Világkupán a bírói részvétel kizárólag meghívás alapján történik a Magyar Kick-box Szövetség által. A nem meghívott bírók kölségeit a Szervező Bizottságnak nem áll módjában megtérítenie. További információért a bíráskodással kapcsolatban Mr. Karl Wilsonnál (tatamis szabályrendszerek; karlwilson@gmail.com) és Mr. Yuriy Lakhtikovnál (ringes szabályrendszerek; juri@roverbalt.ee) lehet érdeklődni.

ORVOSI VIZSGÁLAT, WAKO FELELŐSSÉGI NYILATKOZAT & DOKUMENTUMOK

MINDEN VERSENYZŐNEK kötelező érvényes orvosi versenyezhet engedéllyel rendelkeznie a Magyar Kick-box Világkupa teljes idejére vonatkozóan.

Minden ringes szabályrendszerbe nevezett versenyzőnek át kell esnie a helyszíni regisztráció alkalmával egy átfogó orvosi vizsgálaton a verseny hivatalos orvosi stábja által, amely azonban nem mentesíti a versenyzőket az érvényes orvosi versenyezhet engedély megléte alól.

Amennyiben egy versenyző nem rendelkezik az említett engedéllyel a verseny teljes idejére, abban az esetben a verseny hivatalos orvosi stábjának kell egy orvosi vizsgálatot végeznie a versenyzőn eldöntve ezzel a versenyen való indulás alkalmasságát, mely vizsgálatnak a költségtérítése 50 EUR/versenyző.

Minden versenyzőnek rendelkeznie kell a szükséges egészségügyi felelősség biztosítással, mert az esetleges kórházi ellátásért fizetniük kell. Erről számlát kapnak és a számla összegét az otthoni biztosítójuk megtéríti számukra.

A sportolóknak az útlevelüket és a  biztosítási igazolásukat a verseny helyszínén mguknál kell tartaniuk.

Továbbá minden versenyzőnek kötelező kitöltenie a következő felelősségi nyilatkozatot és átadni azt a helyszíni regisztráció alkalmával.

• • • Ú J • • • RINGES EDZŐMÉRKŐZÉSEK LEHETŐSÉGE A VERSENY IDEJE ALATT DÍJMENTESEN

A WAKO története során első alkalommal a Magyar Kick-box Világkupa szervezői biztosítanak egy külön ringet a benevezett, de időközben kiesett versenyzők részére, edzőmérkőzések lebonyolítása céljából a BOK Csarnok C csarnokában (a bemelegítő/regisztrációs csarnokban), melyre versenyzők, illetve edzőik jelentkezhetnek, teljesen ingyenesen.

Az edzőmérkőzések lebonyolítására szombaton és vasárnap (május 19-én és 20-án) 11:00 órától 18:00 óráig van lehetőség. Az edzőmérkőzések menetszámának meghatározása ellenfelek és a szabályrendszer kiválasztása a mérkőzők, illetve edzőik feladata.

A szervezők bírói, orvosi és adminisztrációs asszisztenciát nyújtanak az edzőmérkőzések megfelelő lebonyolítása érdekében.

FIGYELEM: minden versenyzőnek kötelező érvényes orvosi versenyezhet engedéllyel rendelkeznie a Magyar Kick-box Világkupa teljes idejére vonatkozóan, máskülönben az edzőmérkőzéseken való részvétel nem megengedett.

Az előzetes regisztráció az edzőmérkőzésekre fontos az info@hungarianworldcup.hu e-mail címen a következő adatok megjelölésével:

  • név,
  • nemzetiség,
  • klub neve,
  • születési dátum,
  • súlycsoport,
  • nem,
  • súly,
  • főbb eredmények,

preferált feltételek (mérkőzés időtartama, szabályrendszer, súlykorlát).

ZÖLD ÖV ALATTI KATEGÓRIÁK

Minden zöld öv alatti kategóriában a fehér-, sárga-, illetve zöldövvel rendelkező versenyzők is regisztrálhatnak. A magasabb övfokozattal rendelkező versenyzők nem regisztrálhatnak a zöld öv alatti kategóriákba.

PÉNZDÍJAKHOZ KAPCSOLÓDÓ SZABÁLY

A péndíjak elnyerésének egyetlen megkötése, hogy az adott pénzdíjas kategóriában minimum 4 (négy) versenyző/csapat regisztráljon és versenyezzen az adott kategóriában.