HKWC-logo
Comfort World Cup

Meghívó

Kedves WAKO Barátaim!

a Magyar Kick-Box Szövetség 2018-ban is nagy szeretettel hívja és várja a WAKO-család tagorszá-gainak versenyzőit, edzőit, bíróit és sportvezetőit Budapestre, a 2018. május 17-20. között meg-rendezendő 24. Budapesti WAKO Kick-Box Világkupára.

Ez a verseny, számunkra most nem egy, a Budapesten rendezett Világkupák sorában, hanem kü-lönös fontossággal bír. Különös fontossággal, hiszen alig pár hónap telt el a 2017-es Budapesti WAKO Kick-Box Világbajnokság óta, amelyet méltán emlegetnek az egyik legsikeresebb és legna-gyobb WAKO rendezvényként.

A Világbajnoksággal magasra tettük a mércét önmagunk, valamint a világ összes kick-boxos spor-tolója, edzője, vezetője számára és ebből a 2018-as Világkupa megrendezése során sem akarunk engedni.

Minden erőnkkel azon leszünk, hogy Budapesti Világkupa legalább „világbajnoki” színvonalú le-gyen, amelyről minden idelátogató meggyőződhet, ha eljön Budapestre.

A magas színvonalú lebonyolításban sokat segíthet, hogy a helyszín ebben az évben azonos lesz a Világbajnokság helyszínével (BOK Csarnok), így a ringes és tatamis versenyek ismét egy helyszínen lesznek. A csarnok és a szervezők tehát készen állnak, most már a sportolókon a sor, hogy ismét csillogtassák tudásukat

2018 májusában, tehát újra irány Budapest! Szeretettel várunk mindenkit, csináljunk együtt meg-int egy nagy versenyt.

Tisztelettel:

Galambos Péter

Magyar Kick-box Szövetség elnök

Organizers
Zsolt Moradi, Gabor Juhasz, Istvan Kiraly, Krisztian Jaroszkievicz

A szervezők

Király István – WAKO Europe alelnök
Juhász Gábor – Magyar Kick-box Szövetség alelnök
Jároszkievicz Krisztián – 9x WAKO Világbajnok
Mórádi Zsolt – 10x WAKO Világbajnok