Meghívó

Kedves WAKO Barátaim!

ez év májusában is várunk benneteket, sportolókat, edzőket, bírókat és érdeklődőket, a Budapesti WAKO Kick-Box Világkupára.

Ez lesz a 25. Világkupa és immár negyedik éve Budapesten. A negyedszázados jubileumra való tekintettel a Magyar Kick-Box Szövetség ismételten egy nagyszabású rendezvénnyel készül, amely reményeink szerint felejthetetlen lesz az idelátogatók számára. A hagyományosan magas színvonalú mérkőzésekhez igyekszünk kiváló körülmények biztosítani és gördülékenyen lebonyolítani az egész versenyt, a rendelkezésre álló három versenynap alatt.

Ebben az évben, azonban más miatt is különleges lesz a Világkupa, hiszen már egy az IOC által elismert Világszövetség kiemelt versenyéről van szó.

Tisztában vagyunk a felelősség súlyával, amely ebből a tényből adódik. Egy IOC által elismert Világszövetség nem engedhet meg magának egy rosszul szervezett, gyenge világeseményt, ezért mi itt Budapesten kettőzött figyelmet fordítunk a Világkupa megfelelő előkészítésére.

Hosszú évek, évtizedek alatt jutott el a WAKO idáig és mi szeretnénk egy újabb nagyszabású versennyel hozzájárulni a jövőbeli sikerekhez.

Ezen gondolatok jegyében megismétlem a meghívásunkat: gyertek Budapestre minél többen, együtt tudunk lendíteni még egy nagyot a sportág szekerén!

Tisztelettel:

Galambos Péter

Magyar Kick-box Szövetség elnök

Organizers
Zsolt Moradi, Gabor Juhasz, Istvan Kiraly, Krisztian Jaroszkievicz

A szervezők

Király István – WAKO Europe alelnök
Juhász Gábor – Magyar Kick-box Szövetség alelnök
Jároszkievicz Krisztián – 9x WAKO Világbajnok
Mórádi Zsolt – 10x WAKO Világbajnok