Meghívó

Kedves WAKO Barátaim!

2021 végén, 2022 elején még úgy tűnt, hogy a járvány veszít az erejéből és mi ismét egy teljes versenyévadot csinálhatunk végig. 

Sajnos nem így történt, új nehézségek adódtak és úgy látszott ez az év is egy csonka év lesz, hiszen az első félévben szinte az összes jelentős versenyt lemondták a szervezők. Versenyek hiányában viszont nem tudnak megfelelően felkészülni a versenyzőink az év második felére tervezett nagy versenyekre, az Utánpótlás VB-re és a felnőtt EB-re, félő az is, hogy sokan kedvüket veszítik, a motivációjuk csökken.

Mi, a budapesti Kick-box Világkupa szervezői is elgondolkoztunk azon, hogy ebben a helyzetben lemondjuk szeretett versenyünket, de erre az opcióra határozottan NEM-et mondtunk. A harcos, minden helyzetben harcos és mi harcolni akarunk azért, hogy ismét Budapesten üdvözölhessük a WAKO elitjét.

Igen, megrendezzük a 27. Budapesti Kick-box Világkupát! Remélem, hogy a rendezvényünkkel minden idelátogató versenyzőt segíteni tudunk a felkészülésében és ismét megélhetjük azt a csodálatos érzést, amelyet 2.000-2.200 versenyző együtt versenyzése okoz.

Ha Ti is hisztek a sportágunk összetartó erejében és már nagyon vágytok arra, hogy sok kitűnő küzdelmet lássatok és éljetek át, akkor gyertek el minél többen június elején Budapestre, mi a szokásos színvonalon biztosítani fogjuk ehhez a kereteket.

Ebben az évben a „One Champion – One WAKO” szlogen kiegészül a „One Budapest, World Cup” szlogennel.

Gyertek, várunk Benneteket!

Tisztelettel:

Galambos Péter

Elnök, Magyar Kick-box Szövetség

Organizers
Zsolt Moradi, Gabor Juhasz, Istvan Kiraly, Krisztian Jaroszkievicz

A szervezők

Király István – WAKO Europe elnök, Magyar Kick-box Szövetség alelnök

Juhász Gábor – Magyar Kick-box Szövetség alelnök

Jároszkievicz Krisztián – Küzdősportok Világjátéka győztes, 9-szeres WAKO világbajnok

Mórádi Zsolt – 10x WAKO Világbajnok