Meghívó

Kedves WAKO Barátaim!

Nem is olyan régen még elképzelhetetlennek tűnt a COVID-19 miatt, de most már ez a valóság: egy év kihagyás után, 2021-ben ismét meg tudjuk rendezni a Budapesti WAKO Kick-Box Világkupát.

Hosszú volt a járvány miatt kiesett idő, mindenki nehezen bírta ezt a versenyek nélküli időszakot, de mi reménykedtünk, hogy eljön az az idő, amikor ismét a magyar fővárosban üdvözölhetjük a világ legjobb kickboxosait.

A mostani a 26. Világkupa lesz és már ötödik éve Budapest a helyszín. A Magyar Kick-Box Szövetség örül és büszke arra, hogy mi adunk otthont a járványhelyzet utáni első Világkupának. Minden erőnkkel azon leszünk, hogy az eddigiekhez hasonlóan, egy magas sportértékű, felejthetetlen versenyt rendezzünk az idelátogató versenyzők, edzők, szurkolók számára.

Biztosíthatlak Benneteket, hogy a verseny ideje alatt sem feledkezünk meg a biztonságról és maximálisan figyelni fogunk az egészségügyi kockázatokra is. Reméljük, hogy a versenyünk nagymértékben hozzájárul majd a világbajnoki felkészüléshez, de a versenytapasztalatok megszerzése mellett mindenki meg tudja őrizni az egészségét is.

Mi egy nagyszabású, jól szervezett, a COVID protokollnak mindenben megfelelő Budapesti Világkupával készülünk: gyertek minél többen Budapestre, csináljunk együtt egy jó versenyt, várunk Benneteket!

Tisztelettel:

Galambos Péter

Magyar Kick-box Szövetség elnök

Organizers
Zsolt Moradi, Gabor Juhasz, Istvan Kiraly, Krisztian Jaroszkievicz

A szervezők

Király István – WAKO Europe alelnök
Juhász Gábor – Magyar Kick-box Szövetség alelnök
Jároszkievicz Krisztián – 9x WAKO Világbajnok
Mórádi Zsolt – 10x WAKO Világbajnok